Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Kokybės vadybininkų stažuotė Ispanijoje

logo erasmus plusa

      "Kokybės vadyba – dabartis ir perspektyvos", Nr. 2015-1-LT01- KA102-013351

      Kokybės vadybininkų stažuotė Ispanijoje

      Projekto tikslas - siekti, kad profesinėse mokyklose būtų užtikrinta kokybės vadybos sistema, atitinkanti Europos profesinio mokymo kokybės nuostatas ir profesinių mokyklų veiklos kokybės gerinimo strategijas.

      Projekto koordinatorius: Panevėžio Margaritos Rimkevičaitės technologinė mokykla.

      2016m. kovo 9-18 d. po du kokybės vadybos atstovusiš Biržų technologijų ir verslo mokymo centro (R.Čepokas ir J.Širmelienė), Panevėžio Margaritos Rimkevičaitės technologinės mokyklos (T.Anilionis ir D.Gružinskas), Panevėžio prekybos ir paslaugų verslo mokyklos ( I.Bačiauskienė ir R.Laučkienė), Kupiškio technologijų ir verslo mokyklos (G.Stanelienė ir J.Mačienė) dalyvavo Ispanijoje Erasmus + projekte „Kokybės vadyba- dabartis ir perspektyvos“.

      Vizito metu lankėmės Tenerifės mokymo įstaigose (Instituto), kurioms yra suteiktas ISO 9001 sertifikatas. Ką davė mokykloms šis sertifikatas? Pirmiausia buvo padidintas finansavimas, todėl mokyklos gali džiaugtis gausia mokymo baze. Jeigu dėstai dalyką mokykloje, kuri yra sertifikuota, tai tas dalykas įskaitomas kitose ES šalyse. Tik turinčios sertifikatą mokyklos gali organizuoti kursus išorės klausytojams. Visos sertifikuotos mokyklos bendradarbiauja tarpusavyje, organizuoja susirinkimus du kartus per metus.

      Sunkumai, su kuriais teko susiduri siekiant ISO 9001 sertifikato, tai dokumentų pertvarkymas ir mokyklos bendruomenės neigiamas požiūris.

      Priimančioji organizacija TEMIS EDUCATION rūpinosi ne tik dalykiniais vizitais, bet ir kultūrine programa: aplankėmė vulkaninės kilmės ugnikalnį Teidę, kuris yra įrašytas į UNESCO saugomų objektų sąrašą, Loro parką, grožėjomės nuostabia Tenerifės gamta. Ačiū Laurai, Modestai, Litai, Chose, be kurių šis vizitas nebūtų šiltas ir įdomus.

      Dėkojame BTVMC projektų vadovei Marytei Bistrickienei už sugebėjimą lanksčiai bendradarbiauti su kitomis mokyklomis, kurių partneriais esame. Dalyvaudami šiame projekte susipažinome su Ispanijos švietimu, ISO 9001 sertifikato privalumais, kultūra.

Projektas vykdomas, gavus Europos Sąjungos paramą pagal Mokymosi visą gyvenimą programą, kurią Lietuvos Respublikoje administruoja Švietimo mainų paramos fondas.

      Tinklapyje publikuojama medžiaga atspindi autorių nuomonę ir Europos Komisija ar jos institucijos neatsako už jame esančią informaciją.

      Projekto dalyviai: Raimondas Čepokas direktoriaus pavaduotojas administracijos ir ūkio reikalams ir Jolanta Širmelienė profesijos mokytoja metodininkė

      

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus