Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

„Sveikos gyvensenos savaitė“

„Sveikos gyvensenos savaitė“

 

Apdovanojimai      Siekiant įgyvendinti sveiko gyvenimo būdą mokykloje ir realizuoti Visuomenės sveikatos programų projektą „Galvojant apie ateitį“, spalio 15-19 dienomis mokykloje buvo organizuota „Sveikos gyvensenos savaitė“. Šiai savaitei visi ruošėmės iš anksto - norėjome smagia forma parodyti sveikos mitybos, fizinio aktyvumo derinimo galimybes.

      Ruduo - gėrybių metas , todėl nesunku buvo sugalvoti įvairių užduočių – receptų, sietinų su sveika mityba bei sveikata. Kadangi šis projektas finansuojamas Biržų rajono savivaldybės visuomenė sveikatos rėmimo specialiosios programos lėšomis, galėjome nusipirkti trūkstamų medžiagų, įvairių priemonių, prizų.

      Pirmadienis. Mokyklos bibliotekoje, vadovaujami neišsenkamo kūrybingumo bibliotekininkės Audronės Čiapienės, mokiniai klijavo sveiko maisto piramidę, per dailės pamokas kūrė plakatus.

      

      Floristo specialybės mokytoja Ingrida Pranauskaitė su mokiniais pagamino du moliūgėlius, tapusius baigiamojo renginio bendrabutyje simboliu.

      

      Antradienis. Renginiai persikėlė į mokyklos bendrabutį: įvairios sporto rungtys treniruoklių salėje, grupiniai šokiai ir žolelių arbatų degustavimas.

      

      Trečiadienis. Bendrabutyje darbai prasidėjo vos pasibaigus pamokoms. Ši diena - sveiko maisto degustavimo diena.

      

      Renginys nebūtų buvęs toks žaismingas ir naudingas be bendrabučio auklėtojos Editos Prunskienės ir profesijos mokytojos Ivetos Ruplėnienės pagalbos.

      Ne tuščiomis į renginį atėjo Biržų skyriaus vedėjas Mindaugas Vegys. Jis į šventę atsinešė įvairių vaisių krepšelį, o kartu ir gerą nuotaiką.

      Visi renginių dalyviai buvo apdovanoti, patyrė gerų emocijų, įsitikino, kad svarbiausia ką nors daryti, kad būtum sveikas, o ne tik žinoti apie sveiką gyvenimo būdą.

Projekto koordinatorė L. Šlekienė

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus