Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Lapkričio 16 – oji – Tarptautinė tolerancijos diena

Lapkričio 16 – oji – Tarptautinė tolerancijos diena

 

Tolerancijos diena      „Dalink širdies gerumą, išmintį, toleranciją, supratimą, atjautą, suteik vilties ir pasitikėjimo tiems, kuriems jų labiausiai reikia” - šiais Tėvo Stanislovo žodžiais renginį pradėjo socialinė pedagogė Laimutė Šlekienė. Tą dieną mokymo centro fojė buvo papuošta stilizuotu lyjančiu dangumi. Renginio erdvę, per interjero ir dizaino pamokas, papuošė mokiniai, vadovaujami bibliotekininkės ir profesijos mokytojos Audronės Čiapienės.

      Visą savaitę, per istorijos, lietuvių kalbos, etikos pamokas, grupių valandėles mokytojai ir mokiniai diskutavo apie toleranciją, žiūrėjo ir aptarė filmus šia tema.

      Į pilietinę iniciatyvą “Tolerancijos skėtis” įsijungė visa mokyklos bendruomenė. Per dailės pamokas mokiniai puošė ir vilnoniais siūlais dekoravo šių metų simbolį.

      Floristo specialybės merginos savo didžiulį skėtį dekoravo sausais augalais. Pristatydamos pabrėžė, „kad žmogišką gerumą atrasti galima kiekviename žmoguje, net ir tame, kurį visi norėtų pasmerkti. Kitoks žmogus taip pat yra vertybė”.

      Apdailininko specialybės II kurso vaikinai, padedami grupės auklėtojo profesijos mokytojo Vido Povilionio, iš skardos suvirino ir juodai nudažė mažą skėtį. Pristatydami pasakė: „visi mes esame skirtingi, todėl ir mūsų skėtis nepanašus į kitus. Nebūtina daryti žygdarbių, užtenka mažų, nuoširdžiai atliktų darbelių”.

      Kitų grupių mokiniai „Tolerancijos skėčius” išpuošė paukščių plunksnomis, klevo lapais, popieriniais drugeliais ir kūrybingai juos pristatė: skaitė įvairių filosofų, įžymių žmonių mintis apie toleranciją, aiškino kaip jie patys supranta toleranciją, šoko, vaidino pasitaikančių netolerantiškumo atvejų siužetus.

Mokyklos fojė tapo spalvingesnė, jaukesnė, puošnesnė. Ji ir toliau primins tolerancijos pamokas...

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus