Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Viktorina „Protų mūšis“

Viktorina „Protų mūšis“

 

 Viktorina     Vasario 28 d. Kupiškio technologijos ir verslo mokykloje vyko viktorina „Protų mūšis“. Viktorinoje dalyvavo Biržų technologijų ir verslo, Joniškėlio žemės ūkio ir paslaugų bei Kupiškio technologijos ir verslo mokyklų mokiniai. Pirmąją vietą iškovojo Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos komanda. Jiems sėkmė buvo palankesnė, teko atsakyti į daug lengvesnius klausimus. Mūsų komanda pasižymėjo skaičiavimu mintinai. Mes laimėjome antrąją vietą. Kupiškio komandai atiteko daug Joniškėlio žemės ūkio ir paslaugų mokyklos neatsakytų klausimų, todėl jų bendras taškų skaičius ir lėmė pirmąją vietą.

      Žaisdami „Gyvatuką“ mes sugebėjome aplenkti abi komandas ir užimti pirmą vietą. Kupiškio komanda mums paruošė užduotį – surišti kaklaraištį klasikiniu būdu. Užduotį atlikti mums beveik pavyko, gavome pusę užduočiai skirtų taškų. Ne veltui visos kelionės metu mokėmės rišti kaklaraištį. Mūsų paruošta namų užduotis atiteko Joniškėlio komandai – aprašyti vienos prekės 10 savybių. Jų komanda aprašė tik dvi. Manome, kad paruošėme gerą ir gana sudėtingą užduotį. Kol buvo skaičiuojami balai ir ruošiami diplomai, mes nenuobodžiavome ir dalyvavome žaidime “Taip ir ne“. Reikėjo atspėti, kas paslėpta po gaubtu. Atspėjusiam mokiniui atitekdavo paslėptas po gaubtu daiktas. Mūsų komanda buvo atkakliausia ir gavo daugiausiai prizų. Po diplomų įteikimo mus pakvietė vaišintis kava ir arbata bei mokinių ir valgyklos darbuotojų keptomis spurgomis.

      Dalyvaudami viktorinoje, pasitikrinome žinias iš maisto ir ne maisto prekių, marketingo, lavinome atmintį skaičiuodami, smagiai praleidome laiką, susiradome naujų draugų, parsivežėme daug prizų. Komandoje dalyvavo Prekybos įmonių vadybininko padėjėjo specialybės 3 grupės mokiniai Alma Grikytė ir Valdas Vaičekauskas, ir 17 grupės mokiniai Laurynas Griciūnas ir Rimvydas Puodžiūnas. Viktorinai mus ruošė ir lydėjo profesijos mokytojos R. Karosienė ir G. Kubilienė.

L. Griciūnas ir R. Puodžiūnas

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus