Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Išvyka į Naisius

Išvyka į Naisius

 

DSC 0404a      Įgyvendinant „Mokinių socialinės adaptacijos Biržų technologijų ir verslo mokymo centre programą“ rugsėjo 27 dieną buvo organizuota išvyka į Naisių kaimą.

      Nors diena buvo lietinga, oras šaltokas, socialinė pedagogė, I kurso grupės auklėtojai ir mokiniai išvyko į Naisius. Ekskursija prasidėjo nuo susitikimo su gide, kuri supažindino mus su visomis miestelyje esančiomis įspūdingomis skulptūromis, papasakojo jų simboliką. Visiems didelį įspūdį paliko Alkos kalnas, nuo kurio atsiskleidė nuostabus Naisių miestelio kraštovaizdis. Skulptūrų parkas yra papuoštas paukščių inkilais. Tai tarsi inkilų muziejus po atviru dangumi. Stebino miestelio tvarkingumas ir švara.

      Apžiūrėję skulptūras, toliau savo kelionę tęsėme žemaitukų žirgyne.

      Vėliau kai kurie ekskursijos dalyviai nuėjo žaisti dažasvydį, likusieji nuėjome į šalia esančią kavinę. Kavinėje susitikome su buvusiu seimo nariu Ramūnu Karbauskiu. Nustebino, kad šis gerai žinomas Lietuvoje žmogus yra toks paprastas, nuoširdus, šiltai bendraujantis. Jis pasidžiaugė mūsų atvežta dovanėle (floristų pagamintu rudeniniu vainiku), iš karto rado jai garbingą vietą Naisių vasaros teatro ir bendruomenės kultūros rūmų fojė, padovanojo su savo autografu autorinę knygą bei kitų dovanėlių mokyklai. Mielai sutiko su mumis nusifotografuoti.

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus