Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Mokome ir tikimės, kad grįš

Mokome ir tikimės, kad grįš

 

DSC 0009a      Lapkričio – gruodžio mėnesiais Biržų technologijų ir verslo mokymo centre vyko atviros profesinio praktinio mokymo pamokos, skirtos Biržų ir Pasvalio miestų ir rajonų bendrojo lavinimo mokyklų, įgyvendinančių Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro projektą ,,Ugdymo karjerai ir stebėsenos modelių sukūrimas ir plėtra bendrajame lavinime ir profesiniame mokyme“ mokiniams.

      Nemunėlio Radviliškio, Pabiržės, Biržų ,,Atžalyno“, ,,Kaštonų“, Pasvalio Lėvens pagrindinių mokyklų ir Biržų ,,Saulės“ gimnazijos 8-10 kl. mokiniai atliko apdailininko (statybininko), automobilių mechaniko, virėjo, floristo, prekybos įmonių vadybininko padėjėjo profesinių mokymo programų praktines užduotis: mūrijo, tinkavo, klijavo šlapius tapetus, dažė, diagnozavo automobilių gedimus, montavo padangas, balansavo ratus, dirbo kasos aparatais, mokėsi aptarnauti pirkėjus, kūrė kalėdinius suvenyrus, kepė kibinus ir puošė Kalėdinius meduolinius sausainius. Po pamokų mokiniai dalinosi įspūdžiais, pasakojo apie tai, ko išmoko, buvo supažindinti su Centro teikiamomis ugdymo galimybėmis. Mokiniai ir juos atlydėję mokytojai džiaugėsi modernia praktinio mokymo baze. Svečiai gyrė Centro profesijos mokytojus už kūrybiškumą ir puikų savo dalyko išmanymą.

      Daug naujų dalykų sužinojo ir išmoko mokiniai. Jie netrukus turės pasirinkti, kur toliau mokytis. Tikimės, kad visa tai išliks šių jaunų žmonių atmintyje ir, atėjus laikui apsispręsti dėl savo ateities, jie norės grįžti į Biržų technologijų ir verslo mokymo centrą mokytis.

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus