Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

LITEXPO vyko XIV tarptautinė mokymosi, žinių ir karjeros planavimo paroda

DSC 0011a

      Kasmet tūkstančiai Lietuvos abiturientų ir jaunų žmonių svarsto, kuria ateities planus, ieškodami tinkamiausio sprendimo kur mokytis. Jiems ir skirta tarptautinė mokymosi, žinių ir karjeros planavimo paroda „STUDIJOS 2016“, supažindinanti su studijų, programų galimybėmis Lietuvoje ir užsienyje, su reikalingiausiomis profesijomis ir specialybėmis, su karjeros ir verslo perspektyvomis, su stažuotėmis ir savanoryste.

      „STUDIJOS 2016“ tema – „Sprendimą priimi ne vienas“, todėl parodoje buvo skirtas didelis dėmesys tėvų bei mokytojų auditorijai: vyko specialūs seminarų ciklai apie tai, kokį vaidmenį jie turi užimti jaunimo pasirinkime. Kur studijuoti, kaip motyvuoti jaunimą mokytis, kaip padėti jam surasti savo kelią.

      Abiturientams ši paroda – puiki galimybė susipažinti su Lietuvos aukštųjų mokyklų – universitetų, kolegijų siūlomomis specialybėmis ir studijų sąlygomis, profesinio mokymo įstaigose įgyjamomis reikalingiausiomis profesijomis ir amatais, užsienio universitetų ir kolegijų studijų programomis. Sužinoti, kaip pradėti nuosavą verslą, išmokti geriau pažinti save, formuoti tikslus, planuoti ateitį. 

      Studentams ši paroda padeda atsakyti į klausimą „kas toliau?“ Čia buvo galima gauti informaciją apie aukštesnių pakopų studijas, galimybes tęsti studijas užsienyje, atlikti praktiką didžiausiose Lietuvos kompanijose, sužinoti apie savanorystės projektus Lietuvoje ir užsienyje. 

      Tėvams paroda padėjo įgyti žinių, kaip padėti vaikui apsispręsti, kur studijuoti, kaip motyvuoti vaiką mokytis ir siekti savo tikslų, kaip padėti jam juos formuoti neprimetant savo nuomonės.

      Darbinę veiklą jau pradėjusiems asmenims paroda suteikė gausybę informacijos apie įvairiausius pasiūlymus kelti kvalifikaciją, tęsti nebaigtas studijas, studijuoti nuotoliniu būdu, mokytis užsienio kalbų, inicijuoti savo karjeros pokyčius.

      Vasario 6 d. Panevėžio regiono profesinio mokymo įstaigoms maisto ruošimo stende atstovavo Biržų technologijų ir verslo mokymo centro virėjo ir konditerio profesinio mokymo programos mokinės: Greta Cibulytė, Brigita Nemanytė, Monika Ilekytė, Aistė Žukaitė ir profesijos mokytoja Renata Kaminskienė.

      Sulaukėme komplimentų, jog mūsų ekspozicija – iškilminga, elegantiška, prabangi, spalvinga, meistriška. Jais turime pasidalinti su mūsų socialiniais partneriais - UAB ,,Biržų duona“, kurių išskirtinius konditerinius gaminius taip pat galėjome pristatyti parodos lankytojams.

      Žiūrovai taip pat grožėjosi floristo profesinio mokymo programos mokinių ir mokytojos Ingridos Pranauskaitės sukurta stalo ir erdvine kompozicijomis. Ekspozicijoje vyravo raudona spalva, širdies formos detalės bei romantiškai rusenanti žvakė sufleravo jos temą – artėjančią Vasario 14-ąją, Šv. Valentino dieną.

      „Sprendimą priimi ne vienas“– toks buvo šių metų parodos šūkis. Todėl tikimės, kad parodos lankytojai į savo mokyklas ir namus grįžo kupini gerų įspūdžių apie profesinį mokymą (-si), kaip kūrybingą, prasmingą ir įdomią veiklą.

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus