Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Mokytojų dienos šventė

DSC 1419a

      Šiais metais Tarptautinė mokytojų dienos šventė BTVMC prasidėjo mokytojams susirinkus į mokytojų kambarį, kuris šią dieną atrodė neįprastai: ant sofos „sėdėjo“ dideli ir mažesni meškinai, kiškiai, tarsi kviečiantys visus grįžti į vaikystę. Idėja buvo neatsitiktinė: Mokinių taryba nusprendė sugrąžinti visus į vaikystę ir atrasti ten savo mėgstamiausius pasakų ar animacinių filmų personažus.

      Visi buvo pakviesti į aktų salę, kur mokytojų laukė gražus pasveikinimas. Mokiniai sveikino mokytojus daina, eilėraščių posmais ir pačių sukurtu kino filmu. Buvo pristatyti nauji šios dienos mokytojai, kurie pakeis senuosius, bei administracija – direktorius ir pavaduotojas ugdymui. Šios renginio dalies pabaigoje visi sustojo bendrai nuotraukai.

      Naujieji mokytojai išskubėjo į pamokas, o mokiniais tapę mokytojai susirinko į biblioteką, kur jiems vyko gana įspūdinga dailės pamoka ir viktorina.

      Po pamokų mokytojai dar nesiskirstė. Ir vieni, ir kiti buvo pakviesti vaišių, kurias ruošė 70 gr. konditeriai.

      Po pietų šventė tęsėsi – buvo suorganizuota edukacinė išvyka į K. J. Milišiūnų ekologišką avių ūkį. Išklausę informatyvų ūkio savininkės pasakojimą apie avininkystės subtilybes, vaišinomės neįprastoje mokytojam aplinkoje jurtoje. Ragavome skanius ir sveikus produktus iš avienos.

      Kadangi tarptautinės mokytojų dienos renginiai yra tapę tradiciniais, kasmet stengiamės šią dieną organizuoti kitaip, sužinoti ir pamatyti tai, prie ko dar nebuvome prisilietę. Šiais metais galbūt ir nebuvo visiems priimtinas ir tinkamas sprendimas apsilankyti avių ūkyje, tačiau daugeliui tai patiko, nes buvo nauja, netikėta, nežinoma, todėl ir įdomu.

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus