Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Proginis susitikimas

      Artėjant Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 30 – osioms metinėms vasario 28 d. Biržų technologijų ir verslo mokymo centre organizuotas susitikimas su Lietuvos nepriklausomos valstybės atkūrimo signatare Birute Valionyte. Signatarė pasakojo apie Atgimimo pradžią Biržuose, kur ji gyveno ir dirbo, apie Sąjūdžio iniciatyvinės grupės siekius ir gresiančius pavojus. Renginio dalyviai turėjo galimybę lyginti šiandieninį gyvenimą su nykia sovietine tikrove, daryti išvadas. Buvo prisiminti Lietuvos Respublikos Aukščiausiosios Tarybos nutarimai, aptarta jų reikšmė. Tėvynės paveikslas augo klausytojų mintyse, jame gausėjo spalvų, erdvės ir prasmės.

      Viešnia palinkėjo kiekvienam būti su tauta, gyventi jos džiaugsmais ir rūpesčiais, branginti laisvę, didžiuotis Tėvyne. Tėvynės istorija, anot signatarės, tampa kiekvieno iš mūsų istorija.

      Signatarė dovanojo susitikimo dalyviams rašiklius su užrašu „Atkurtai Lietuvos valstybei 30 metų“, Lietuvos Nepriklausomybės Akto signatarų klubo išspausdintas knygas „Kovo 11 – oji Lietuvos valstybingumo raidoje“, o mokymo centro administracijai įteikė vienetinį meno kūrinį, sukurtą naudojant tęstinio garso vertimo vienu vaizdu technologiją, bei sertifikatą, patvirtinantį Lietuvos Nepriklausomybės Akto signatarų klubą kaip bendraautorį su Mickaus kūrybos studija „AQUA LINGUA“.

      Mokymo centro bendruomenė dėkinga Lietuvos nepriklausomos valstybės atkūrimo signatarei ir Lietuvos Nepriklausomybės Akto signatarų klubo prezidentei  B. Valionytei, padėjusiai suvokti gilesnes gyvenimo pamokas.

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus