Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Esame atskirai, bet padedame vieni kitiems ir džiaugiamės kartu...

      Paskelbtas karantinas, ugdymo procesas, vykdomas nuotoliniu būdu, sukėlė mums nemažai streso ir iš dalies pakeitė mūsų gyvenimą.

      Nuotolinis ugdymas tai permainos ir klasės auklėtojo darbe: svarbu ne tik skatinti mokinius sistemingai tęsti mokslus, bet ir išlaikyti gerą emocinę būseną, padėti susidoroti su nerimu ir stresu, surasti geriausią, labiausiai tinkantį šiai klasei bendravimo būdą. I gimnazijos klasė, mūsų mokyklos „mažieji“, reikalauja ir sulaukia dvigubai daugiau dėmesio ir globos.  

      Kad darbas pakitusiomis sąlygomis vyktų sklandžiai, reikėjo įsivesti tam tikras taisykles, priminti mokiniams, kad virtualioje erdvėje, kaip ir realiame gyvenime, galioja tokie pat bendravimo, pagarbos elementai. Taip pat labai svarbu išmokti planuoti dieną. Dienos režimas disciplinuoja, padeda pasiruošti darbui.

      Bendravimas su devintokais vyksta nuotolinio bendravimo priemonėmis. Štai keletas mūsų pokalbių temų: padovanok man gerą emociją, pasidalink savo mėgstama veikla, papasakok, kaip sekasi mokytis, kaip jaučiasi kiti Jūsų šeimos nariai? Siunčiame vieni kitiems nuotraukas, filmuotus reportažus.

      Susikurtoje „9 klasės“ Messenger grupėje pasidaliname nuotaiką keliančia muzika, kartu žiūrime filmus, dalinamės naujai atrastais pomėgiais, einame pasivaikščioti ir grožimės gamta, nepamirštame sveikai maitintis, padėti artimiesiems. Sportuodami mokomės atsipalaiduoti, palaikome gerą fizinę formą ir emocinę būseną.

      Kaip vieną iš didžiausių sėkmių savo darbe galėčiau įvardinti bendradarbiavimą su mokinių tėvais, globėjais, kurie visada mane palaiko, tarpininkauja motyvuojant vaikus atlikti užduotis.

      Taip palaikydami vieni kitus, mažais žingsneliais žygiuojame į II gimnazijos klasę, kur mokinių laukia naujovė - pirmi metai, kai be pagrindinio ugdymo turės galimybę mokytis profesijos dalykų.

Socialinė pedagogė ir klasės auklėtoja Laimutė Šlekienė

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus