Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Floristinis koliažas „Po vandeniu“ puoš „Savarankiško gyvenimo namų“ interjerą

      Karantino laikotarpis yra nelengvas visų amžiaus grupių žmonėms, tačiau bene pats sunkiausias jis yra senjorams. Jie jaučiasi labai vieniši, išgyvena padidėjusį nerimą. Džiugu, kad „Savarankiško gyvenimo namų“ darbuotojų dėka senoliai stengiasi išlikti ramūs, užsiima įprasta veikla, balkonuose augina gėlytes ar daržoves, grožisi pavasarine gamta.

      Naudodamiesi galimybe ir tęsdami  jau tradicija tapusį bendravimą su šios institucijos gyventojais, nutarėme padovanoti specialiai jiems pagamintą floristinį darbą. 91 grupės mokinė Ernesta Šinkūnaitė jūros tema sukūrė floristinį koliažą „Po vandeniu“( technologijų mokyklinio brandos egzamino baigiamojo darbo vadovė floristikos mokytoja Ingrida Pranauskaitė), kuriame pavaizduotas jūros dugno fragmentas su savita augmenija bei gyvūnija - kriauklėmis, jūrų žvaigždėmis, net „perlais“.

      „Nusprendžiau technologijų mokyklinio brandos egzamino baigiamąjį darbą skirti ,,Savarankiško gyvenimo namų“ gyventojams. Su šiais žmonėmis  susipažinau ir susidraugavau per ankstesnes veiklas, kurios vyko mūsų mokykloje. Šiuo floristiniu kūriniu siekiau sukurti savotišką meno terapiją, kuri padėtų  senjorams pasijusti geriau, pabėgti nuo kasdienybės, pasinerti į jūros grožį ir ramumą“,- pasakojo kūrinio autorė  Ernesta Šinkūnaitė.

      Smagu, kad jau antras Biržų technologijų ir verslo mokymo centro floristų pagamintas darbas puoš „Savarankiško gyvenimo namų“ interjerą, džiugins šios institucijos bendruomenę. Sveikatos Jums ir stiprybės. 

Socialinė pedagogė Laimutė Šlekienė

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus