Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Rinkis prekę lietuvišką

      Spalio 9 dieną Biržų technologijų ir verslo mokymo centro I kurso pardavėjai dalyvavo netradicinio ugdymo pamokose. 117 grupės pardavėjai lankėsi Lietuvos gamintojų  parodoje ,,Rinkis prekę lietuvišką 2020", kuri vyko Žalgirio arenoje, Kaune.

      Pagrindinės parodos temos buvo:  kosmetika ir buitinė chemija, apranga ir aksesuarai, būstas ir sodas, maistas ir gėrimai. Lankydamiesi parodoje mokiniai turėjo tikslą susipažinti su Lietuvos gamintojų naujausiais pramonės gaminiais, įranga, teikiamomis paslaugomis.

      Būsimieji prekybininkai susipažino su lietuviškų prekių asortimentu. Moksleiviai pamatė daug nuostabių rūbų,  kurie yra nepriekaištingai gražūs ir  geros kokybės. Įdomu buvo stebėti tokią produkciją, kuri yra įvertinta parodos aukso medaliu ir yra tikrai verta visų žmonių  dėmesio. Rūbai yra labai gražūs, patrauklūs pirkėjui, bet už tą prabangą ir grožį reikia nemažai sumokėti, o dažnas žmogus ne visada gali tiek sau leisti. Kita vertus, susipažinome su Lietuvos prekybos įmonėmis, prekių ženklais, naujausia parduodama produkcija.

      Parodoje buvo prekiaujama mėsos, žuvies gaminiais, pieno, žemės ūkio produktais, medaus, duonos gaminiais ir konditerija, įvairiais delikatesais, pagardais, padažais, saldumynais, gėrimais, vaistažolėmis ir kt. Mokinius stebino maisto produktų gausa ir originalus produkcijos pristatymas.

      Apsilankę Lietuvos gamintojų parodoje ,,Rinkis prekę lietuvišką 2020“, mokiniai patyrė daug gerų emocijų, praplėtė žinias apie Lietuvoje sukuriamus gaminius ir teikiamas paslaugas pirkėjams. Būsimieji pardavėjai parodoje turėjo galimybę pasimokyti, kaip estetiškiau ir originaliau pristatyti teikiamą prekę, kaip bendrauti su pirkėju.

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus