Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Štai ir didelio kelio pradžia...

      Birželio 30 d. į Biržų technologijų ir verslo mokymo centro aktų salę rinkosi puikiai nusiteikę  90, 91, 92 ir 112 grupių absolventai, jų draugai, tėveliai, gerbiami  mokytojai. Gerą emociją skleidė „Impresio“  grupės narių Roko, Gabrielės, Martynos ir Enrikos atliekamos  populiarių dainų melodijos. 

      Sveikinimo žodį tarė direktoriaus pavaduotoja ugdymui Marytė Bistrickienė. Laikas, praleistas šioje mokykloje, buvęs ypatingas.  Ši absolventų laida - vienintelė laida, kuriai tekę sunkūs, tačiau daug galimybių ir kompetencijų atsilaikant prieš pandemijos iššūkius įgyti išbandymai.

      Šias mokslo metais kvalifikaciją įgijo 193 absolventai iš jų 115 Centre ir 78 Vabalninko skyriuje. Padėkota mokytojams, auklėtojams, mokiniams už kantrybę, sunkumų įveikimą ir atkaklumą siekiant tikslo. Palinkėta gero skrydžio gyvenimo keliu.

      Darbdavių atstovas Šarūnas Drevinskas pasidžiaugė, kad mokiniai buvę žingeidūs,  imlūs, atliekant praktinį mokymą realioje darbo vietoje.  Absolventams palinkėjo didžiausios  sėkmės įsidarbinant ar kuriant savo verslą.

      Absolventų grupių auklėtojai  Jolanta Širmelienė, Tadas Špokas, Laimutė Pilkauskienė ir  Eimantas Gasiūnas sveikino auklėtinius, džiaugėsi, kad prie bendrų tikslų siekimo prisidėjo ir tėveliai. Auklėtoja Jolanta Širmelienė auklėtiniams palinkėjo turėti šalia žmogų, kuris padėtų kilti, ir tik nuo jų pačių priklausys, ko gyvenime pasieks.

      Pasidžiaugta, jog  nemažas būrys absolventų buvo aktyvūs Centro bendruomenės nariai, Erasmus+ stažuočių dalyviai,  gerai mokėsi. Šiems mokiniams įteiktos  padėkos.

      Absolventų vardu Greta Kaminskaitė ir Dovydas Šimonis dėkojo mokytojams už  antrus gyvenime surastus  namus, stiprybę, vienybę,  už suteiktas galimybes visapusiškai tobulėti.

      Absolventams linkime sėkmės tolimesniame gyvenimo kelyje ir pasinaudoti mokykloje įgytomis žiniomis.

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus