Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Per speigus į Biržus

      Įgyvendinant Biržų technologijų ir verslo mokymo centro (toliau – BTVMC) Erasmus+ programos projekto „Tarptautiškumo plėtra su Erasmus+“ Nr. 2020-1-LT 01-KA116-077749 (toliau – Projekto) veiklas, į dėstymo vizitą  2021 m. gruodžio 6 – 10 dienomis buvo atvykusi Latvijos profesinės mokyklos SIA Grieta 3 (Jelgava) profesijos mokytoja Ieva Germane.

      Mokykloje 5 dienas vyko praktinio mokymo veiklos  „Kalėdinis interjero dekoravimas“.  Jose su Floristo mokymo programos mokiniais dalyvavo Biržų  floristikos verslo įmonių atstovės ir bendrojo ugdymo mokyklų technologijų mokytojos.

      Išskirtinį dėmesį, susidomėjimą galimybėmis tobulėti kartu su Erasmus+ programos projektais jau ne pirmą kartą parodė Biržų floristikos menų srities verslo įmonių atstovės Lina Januševičienė, Ramutė Banelienė, Agnė Kiznė, Asta Tuskienė. Dėkojame joms ne tik  už buvimą kartu, parodytą dėmesį,  bet ir dalyvavimą praktinio mokymo veiklose bei verslo demonstravimą savo įmonėse. Taip pat dėkojame Biržų  „Saulės“ ir Vabalninko B. Sruogos gimnazijų, „Kaštonų“, „Aušros“, Atžalyno“ pagrindinių mokyklų vadovams bei technologijų mokytojams už jau nuolatiniu tapusį bendravimą ir bendradarbiavimą. Aišku, ir BTVMC profesijos mokytojoms Ingridai, Audronei bei  visai bendruomenei.

      BTVMC interjerui papuošti buvo pagamintos karkasinės kompozicijos iš įvairių spygliuočių medžių šakų, visžalių augalų bei smilgų. Šiuolaikiniams floristų gaminiams suteikiamos neįprastos, įmantresnės, išdidintos formos (vainikai).  Jie simbolizuoja laiko tėkmės begalybę, jo nenugalimumą, tarsi sako, kad turime džiaugtis kiekviena akimirka...

      Laisvu laiku mokytoja Ieva kartu su BTVMC atstovais aplankė  verslo įmones, žymiausius   krašto kultūrinius objektus – Biržų pilį, Astravo rūmus, ilgiausią pėsčiųjų tiltą, Kirkilų apžvalgos bokštą.

      Mokytoja Ieva siunčia nuoširdžią padėką už vizito organizavimą ir priėmimą bei sako: „iki pasimatymo!“( Paldies).

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus