Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Velykinio gerumo paliesti

      Velykų laukimas Centre įprasminamas įvairia veikla. Džiaugiamės galėdami prisiminti senąsias tradicijas ir pasidalinti šventiniu gerumu su mums brangiais ir artimais draugais. Balandžio 14 d. I g klasės mokiniai ir projekto ,,Turi profesiją – turi ateitį“ dalyviai, vadovaujami socialinės pedagogės ir 9-os klasės auklėtojos, išsiruošė pasveikinti Biržų savarankiško gyvenimo namų gyventojų su artėjančia Kristaus prisikėlimo švente. Mokiniai kartu su mokytojomis nunešė senjorams floristų sukurtus interjerui papuošti velykinius krepšelius, įteikė konditerių ir duonos kepėjų saldžias velykines dovanėles.

     Buvome maloniai nustebinti senjorų muzikiniu pasveikinimu ir daina. 9-okams tai leido prisiminti per literatūros pamokas nagrinėjamų liaudies dainų reikšmę žmogaus gyvenime. Mokiniai, atsakydami senoliams į jų nuoširdumą, pasidalino su jais tautosakos išmintimi – velykiniais prietarais.

     Netradicinė veikla Biržų savarankiško gyvenimo namuose sušildė visų širdis ir mintis belaukiant gamtos atbudimo ir Kristaus prisikėlimo šventės. Susitikimas su senjorais leido pagilinti etnokultūrinį ir profesinį pažinimą, suvokti save kaip savo krašto ir bendruomenės dalį.

Socialinė pedagogė Laimutė Šlekienė

 

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus