Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Apdailininko respublikinis profesinio meistriškumo konkursas

      Minint ES profesinių gebėjimu savaitę Biržų TVMC buvo suorganizuotas nuotolinis respublikinis apdailininko profesinio meistriškumo konkursas ,,Paruošk ir nudažyk sieną kokybiškai“. Konkurso užduotis buvo paruošti ir nudažyti sieną bei sukurti video filmuką, kuriame atsispindėtų teisinga darbų technologinė seka.

      Konkurse dalyvavo Biržų technologijų ir verslo mokymo centro, Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokyklos, Elektrėnų profesinio mokymo centro, Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos komandos.

      Darbus vertino kompetentinga verslo atstovų ir profesijos mokytojų komisija – UAB „Valmis“ direktorius Almantas Vecelis ir  UAB Bikuvos prekyba skyriaus vadovė Danguolė Repečkienė bei Biržų TVMC profesijos mokytoja Daiva Čebatorienė. Susumavus rezultatus buvo paskelbti rezultatai: 1-ą vietą laimėjo Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokyklos komanda, 2-ą vietą- Biržų technologijų ir verslo mokymo centro komanda,  3-ią vietą - Elektrėnų profesinio mokymo centro komanda. 

      Vėliau profesijos mokytojai nuotoliniu būdu buvo susirinkę į apskrito stalo diskusiją tema ,,Mokinių rengimo profesinio meistriškumo konkursams „Būsimasis profesionalas...“ patirtis: iššūkiai ir sėkmės“. Diskusijos metu dalyviai pasidalino patirtimi, iššūkiais, lūkesčiais apie mokinių rengimą profesinio meistriškumo konkursams, užduočių kūrimą, mokinių kūrybiškumo, iniciatyvumo, bendradarbiavimo skatinimą, tolimesnių ryšių su verslo institucijomis, profesinio mokymo įstaigomis plėtimą, produktyvų profesijos mokytojų bendradarbiavimą.

      Dėkojame konkurse dalyvavusioms mokykloms, verslo atstovams už darbų vertinimą, pasidalinimą profesine patirtimi/įžvalgomis bei rėmėjams už paramą organizuojant konkursą ir įsteigtus prizus.

      

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus