Biržų technologijų ir verslo mokymo centras, Skratiškių g. 6, Biržai +370 668 760 68 info@btvmc.lt

Svetainės medis baltas

1234.png

Patirtis su ERASMUS + Latvijoje

      Mūsų visuomenėje vyrauja nuomonė, jog šių dienų jaunimas yra nemotyvuotas, niekuo nesidomi ir neturi tvirtos nuomonės.  Būtent todėl yra organizuojami tarptautiniai „Erasmus+  projektai, kuriuose siekiama suteikti naujų žinių, įgūdžių bei dalintis gerąja patirtimi. Du  90 grupės apdailininko (statybininko) MP mokiniai Martynas Navalinskas ir Gvidas Kvedaravičius dvi savaites stažavosi Latvijos Zaļenieku komerciālā un amatniecības  mokykloje.

      Erasmus+ projekto „UGDYK KARJERĄ SU ERASMUS +“ Nr. 2019-1-LT01-KA116-060388 vienas iš svarbiausių tikslų  yra profesinių praktinių įgūdžių tobulinimas.  Buvo vykdomas besimokančiojo  mokinio įsivertinimas bei kaupiamasis vertinimas (pagal gebėjimus stebima pažanga ir įteisintas mokymosi pasiekimų aplankas/aprašas).

      Tai buvo pirmasis projektas, kuriame teko dalyvauti. Mus sužavėjo galimybė pakeliauti, susipažinti su naujais žmonėmis, įgyti patirties, kurią vėliau galėtume pritaikyti savo veikloje. Visi mūsų lūkesčiai išsipildė.

      Iš Biržų technologijų ir verslo mokymo centro, lydimi direktoriaus pavaduotojos ugdymui Marytės Bistrickienės ir profesijos mokytojos metodininkės Jolantos Širmelienės, išvykome truputį nerimaudami, bet nekantriai laukdami naujų iššūkių. Atvykome į nuostabų dvarą, kuriame yra įsikūrusi  Zaļenieku komerciālā un amatniecības vidusskola. Mus sutiko mokyklos pavaduotoja ir statybos mokytojas. Matydami jų šypsenas ir nuoširdų bendravimą supratome , kad be reikalo nuogąstavome.

      Dienos bėgo greitai: mokėmės mūro darbų technologijos, atlikome  kolonų ir arkų mūrą, liejome gipsines formas, dažėme,  dekoravome  ir tinkavome sienas.  Naujai įrengtose dirbtuvėse, mokomi  puikaus savo srities žinovo, atlikome ir lengvesnes, ir sunkesnes užduotis. Gauta patirtimi esame labai patenkinti ir nesvarstydami grįžtume vėl. Visi kartu džiaugiamės, kad mūsų pastangos buvo puikiai įvertintos.

      Dvi savaitės pralėkė tarsi viena diena. Su mokytoju ir pavaduotoja suformavome tvirtus ryšius ir tapome viena stipri komanda.

      Grįžome su puikiais įspūdžiais, kupini naujų idėjų ir planų.

90 grupės mokiniai: Gvidas Kvedaravičius ir Martynas Navalinskas

      

Visos 2023 2024 m.m. naujienos 900 225 px

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

PAMOKU LAIKAS

 

Renginių kalendorius 2024

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

VAIZDO KANALAS

Sekite mus 

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus