S. Nėries g. 8, Vabalninko m., Vabalninko sen., Biržų r. sav., LT-41318 +370 668 76060 vabalninkoskyrius@btvmc.lt

     Balandžio 21-22 d. BTVMC Vabalninko skyriuje vyko atvirų durų dienos, kurių metu su mokymosi galimybėmis Vabalninko skyriuje galėjo susipažinti bendrojo ugdymo mokyklų mokiniai, jų tėvai ir globėjai bei asmenys, siekiantys antros kvalifikacijos. Atvirų durų dienos lankytojams buvo pristatytos neformaliojo ugdymo, Erasmus + , sporto veiklos. Buvę mokyklos mokiniai pasakojo sėkmės istorijas ir atsakė į kilusius klausimus.

     Visi turėjo galimybę dalyvauti skirtingų profesijų edukacinėse veiklose.

     Dekoratyvinio apželdinimo specialybių profesijų mokytojai ir mokiniai pristatė edukacinę veiklą „Nuo sėklos iki žiedo“,  kurios rezultatas - pačių dalyvių iš įvairių gėlių daigelių sukurta kompozicija vazonėlyje.  Įtraukumu pasižymėjo  žemės ūkio gamybos verslo darbuotojo specialybės edukacinės veiklos „ Bitininkavimo pradžiamokslis“ , „Figūrinis traktoriaus vairavimas“ bei  neformaliojo ugdymo edukacinė veikla „B“  kategorijos  „Vairavimo pradžiamokslis“ privertusios dalyvius rikiuotis į eilę.

     Šaltkalvio specialybės edukacinė veikla „Atviros metalo dirbtuvės“  sulaukė daugiau žiūrovų negu dalyvių, nes ne kiekvienas išdrįso bandyti suvaldyti metalą.

     Besidomintiems ekspeditoriaus specialybe patiko dalyvauti edukacinėje veikloje „Krovinio maršruto parinkimas“.

     Visi renginio svečiai mokyklos kieme galėjo pasivaišinti kvapnia koše ir karšta arbata. Atvirų durų dienos - tai puiki galimybė praktiškai susipažinti su įvairiomis profesijomis ir planuoti savo ateitį. Džiaugiamės, kad su kai kuriais renginio dalyviais susitiksime jau šį rugsėjį. Labai Jūsų laukiame!

  

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

 

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus