S. Nėries g. 8, Vabalninko m., Vabalninko sen., Biržų r. sav., LT-41318 +370 668 76060 vabalninkoskyrius@btvmc.lt

Mokomoji - dalykinė ekskursija į Biržus

 

DNB      Š.m. lapkričio 16 d. 2 kursų pramonės įmonių prekybos konsultanto specialybės, moksleiviai kartu su ekonomikos mokytoja Violeta Vilkeliene ir anglų kalbos mokytoja Maryte Martinkevičiene lankėsi DNB banke.

      Ekskursija tapo dar įdomesnė, kai moksleiviai turėjo galimybę susipažinti su senuoju banko seifu, kuris šiuo metu jau nėra naudojamas, tačiau jo sienų storis nustebina visus. Moksleiviai taip pat susipažino su įvairių šalių pinigais bei bankų apsaugos priemonėmis, savo žinių bagažą papildė informacija apie įkainius, elektroninę bankininkystę. Ekskursijos pabaigoje visi buvo apdovanoti suvenyrais su DNB banko atributika.

      Aplankę banką nuvykome į Biržų pilį. Grožėjomės jos didybe ir eksponatais. Vaikinus daugiausiai domino ginklai, merginas — papuošalai, indai.

      Po to nuvykome į UAB „Biržų duona“. Vizito metu moksleiviai galėjo įsitikinti, kad duona kepykloje kepama tik pagal senovinius receptus, naudojant natūralų raugą. Ekskursijos metu buvo galima pamatyti, kokį kelią nukeliauja visų taip mėgstama Biržų duona iki tol, kol patenka į parduotuves. Čia moksleiviai taip pat gavo lauktuvių — kepyklos darbuotojai įdėjo įvairiausių skanumynų. Ekskursijos pabaigoje įmonės darbuotojas Adolfas Rinkūnas anglų kalba papasakojo moksleiviams apie UAB „Biržų duona“ veiklą. Ekskursija buvo naudinga tiek profesiniu, tiek kalbiniu aspektu.

      

TVARKARASTIS MYGTUKAS

MANO DIENYNAS MYGTUKAS

MOODLE MYGTUKAS

 

 

Pilietiškumo mokykla LOGO

LoveJob logotipas

pranesk apie patycias124

sveikata1.gif

mukiskarjeralogo

SUSISIEKITE SU MUMIS

Biržų technologijų ir verslo mokymo centras
Skratiškių g. 6, LT-41156 Biržai
Telefonas: (8 450) 32 134
Mobilusis: +370 668 760 68
El. paštas: info@btvmc.lt
Kodas: 302643724

PVM kodas: LT100012838915

MES SOCIALINIUOSE TINKLUOSE

Sekite mus